Onderhoudsvriendelijke en duurzame Betonsteenoppervlakken.

20.08.2013 Ina Pütz Product informatie

Een bestrating mooi en schoon blijvend

De ruimte rondom ons huis nodigt uit om te genieten en geeft ons een gevoel van welbehagen, tenminste wanneer deze ruimte er verzorgt en fris uitziet. Overigens was en is dat tot nu toe dikwijls moeizaam en omstandig om de verharding rondom uw woning schoon te maken en schoon te houden. Datzelfde geldt voor de openbare ruimte al kijkende naar winkelstraten en trottoirs.

Met het CleanTop oppervlaktebescherming heeft Stein+Design dit probleem opgelost. Door deze technologie worden betonstenen onderhoudsvriendelijk, in een voorkomend geval eenvoudig reinigbaar en hebben een verhoogde verweringsbestendigheid.

Het CleanTop systeem beschermd de steen door en door, het is onderdeel van het productieproces en is duurzaam het met product verbonden. Vochtigheid en vuil kunnen afhankelijk van de gekozen CleanFactor waarde nauwelijks of gereduceerd doordringen. Vervuilingen laten zich met water en milde schoonmaakmiddelen makkelijk verwijderen. En men hoeft ook minder vaak te reinigen. 

Langdurige bescherming

Met CleanTop zijn kleuren en oppervlakken duurzaam beschermd. Het verweringproces is aanzienlijk minder in vergelijk met een product zonder CleanTop. Dit systeem overtreft de normale coating en impregneermiddelen en zorgt ervoor dat naderhand geen nabehandeling nodig is. Door verwering en vooral door mechanische belastingen verliezen traditionele impregneringen hun werking. 

Door verschillende fasen veredeld

De CleanTop-Technologie kent 3 verschillende versies, die zich onderscheiden in een zogenaamde Clean Factor CF. De intensiefste Clean Factor is CF 120, waar de Belpasso Premio mee is voorzien. Deze CF 120 zorgt voor een extreem geringe vuilopname en is in vergelijk met een product zonder CleanTop bijzonder eenvoudig te reinigen. Heeft zelfs een gereduceerde kauwgom aanhechting en kauwgom laat zich duidelijk makkelijker verwijderen als van traditionele bestrating. Het gebruik van een hoge druk reiniger is geen probleem.

Met Clean Factor 100 wordt Senzo evenals Arcadia, Pallas en Soreno geproduceerd. De oppervlakken onderscheiden zich door sterk gereduceerde vuilopname en zijn eveneens makkelijk te reinigen. Umbriano en La Linia worden ook met CleanTop geproduceerd. Hier staat de Clean Factor CF 90 voor een gereduceerde vuilopname is wederom gemakkelijk te reinigen.