Senzo in Velux Model Home 2020.

28.02.2013 Ina Pütz Projecten berichten

Een sprong in de toekomst

Onze bestrating is onderdeel van het Velux Model Home 2020. Dit project van de gerenommeerde raamproducten producent verduidelijkt de modernisering van een jaren ´50 woning. Het gebouw in het Hamburgse stadsdeel Wilhelmsburg is voor een co2-neutraal gebruik geschikt gemaakt en biedt de bewoners maximaal woongenot met veel daglicht, frisse lucht en comfort. In de komende maanden bestaat de mogelijkheid deze modelwoning in de Hanzestad te bezichtigen en een blik in de toekomst te werpen. Komt u vooral een keertje langs….

Dan zult u ook over een van onze producten lopen. Wij hebben daar Senzo in de kleur Titan verwerkt. Met zijn homogene en hoog verdichte oppervlak laat dit product een sterke indruk achter en etaleert een bewustzijn in kwaliteit. Het oppervlak is voorzien met onze Clean Top-Technologie. Vocht en vuil hebben nauwelijks kans. Daarbij belasten betonstenen het milieu zelf aanzienlijk minder dan natuursteen eindproducten. Daarmee staat Senzo, net zo als huis zelf, voor innovatieve oplossingen en duurzaamheid.

http://www.velux.de/privatkunden/wohnqualitaet_energieeffizienz_nachhaltigkeit/modelhome2020/lichtaktivhaus

Tot de partners van Velux horen naast ons tevens o.a.: Eternit, Gira, Grohe, Keramag, Knauf, Kanuf Insulation en IBA Hamburg.

Deze bijdrage werd onder Productinformatie gearchiveerd en met de trefwoorden betonstenen, duurzaamheid, bestrating, energiebronnen en Senzo opgeslagen. Plaats een leesteken op de Permalink.