Metten Steinmuster-Lager

Ervaringen

Een schat aan ervaringen en ideeën.

Goede ideeën vinden navolging. Half steen, half gras – de voordelen van dit idee liggen voor de hand. De grasbetontegel, die Josef Metten in de jaren 60 heeft uitgevonden, wordt tot op de dag van vandaag door miljoenen mensen overal ter wereld gebruikt. Hij legde destijds de basis voor de METTEN-researchafdeling, waar sindsdien een groot aantal gepatenteerde innovaties zijn ontstaan.

De machinale productie van de gewassen betonstenen of de CleanTop®-Technology zijn slechts twee voorbeelden van de vele ideeën. Tegenwoordig maken licentienemers in veel landen gebruik van de patenten die hier zijn ontwikkeld.

Het bedrijf METTEN bestaat al meer dan 80 jaar, wij produceren al meer dan 60 jaar betonstenen en sinds 25 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van enkel en alleen bijzondere betonstenen. Met deze focus hebben wij in de loop der jaren een technologische expertise weten op te bouwen die uniek te noemen is. 

 

Metten Produktion

Metten Betonstein Produktion

METTEN-producten zijn vanwege hun innovaties en design zeer regelmatig onderscheiden met gerenommeerde internationale designprijzen. Hierdoor neemt METTEN Stein+Design plek 296 in binnen de „iF Ranking“. Deze internationale “iF Ranking” lijst wordt aangevoerd door ondernemingen als Samsung, Sony, Philips, LG en Apple. 

Top 100IF Product Design AwardDeutscher Designpreisreddot design award

mmetten ryogeshwar