Waar onze stenen u graag zouden leren kennen...

De METTEN Steengalerie

In het hart van de Betuwe nabij Tiel bevindt zich onze fabriekseigen METTEN Steengalerie. Hier kunt u zich oriënteren op onze producten. Stenen voor de oprit, tegels voor het dakterras, muren en traptreden dit alles en informatie over de toepassing, het gebruik, de mogelijkheden van kleur en gemak in het onderhoud. Maar zeker ook wat er nog meer mogelijk is.

Een vijverpartij doorlopend vanaf uw terras in de tuin, een stijlvolle buitenvloer van uw patio, de entree tot uw huis dat ook op hoge leeftijd eenvoudig en veilig bereikbaar is. Onderhoudsvriendelijk en gericht op comfort , sfeer en op de komende vele jaren. Feitelijk kan er zeer veel als wij uw concrete wensen kennen. Graag maken wij tijd om alle belangrijke overwegingen met u door te nemen, dit kan door vooraf een afspraak hiervoor te maken.

De definitieve keuze kunt u thuis maken aan de hand van de gekregen informatie, adviezen en de door ons meegegeven productmonsters.

Natuurlijk zijn onze producten ook bij een selectief aantal steenhandelaren in Nederland present. Hier vindt u de METTEN producten overzichtelijk in de fabriekseigen standaard met naam, kleur en producteigenschappen. Dit en onze zeer uitgebreide Tuinstijl catalogus maken dat u ook daar zich een goed oordeel kunt vormen over de toepasselijkheid van het METTEN product.

Routebeschrijving

METTEN Steengalerie (Nederland)
Eck en Wiel,
Doejenburg 14,
Industrieterrein Doejenburg,
Snelweg A15,
afslag Tiel nr. 33.

Eck en Wiel ligt op circa 10 minuten rijden vanaf Tiel.

De openingstijden zijn:

JANUARI T/M DECEMBER

Maandag - Vrijdag 09.00 – 16.00 uur

Graag maken wij tijd voor uw bezoek aan onze STEENGALERIE, daarom vragen wij u vooraf een afspraak te maken.

Gesloten:

- Nationale Feestdagen
- Bouwvak periode
- Kerstperiode