Service Pakket

Het gaat nooit alleen maar om de steen. Beloofd!

Advies

Informatie over onze producten kan ingewonnen worden per mail, per telefoon of tijdens een persoonlijk bezoek aan onze Steengalerie en natuurlijk via onze documentatie en Website. Het biedt de mogelijkheid tot een degelijke en volledige voorbereiding in de keuze en toepassing van een METTEN product.

5-dagen-bezorgservice

Ons doel is om binnen 5 dagen te leveren. Omdat wij vrijwel alle producten op voorraad bij de fabriek in Duitsland hebben, kunnen wij deze belofte bijna altijd nakomen.

METTEN prijzen zijn werkelijk complete prijzen

U bent niet verplicht om pallets of pakketten te bestellen. Ook kleine hoeveelheden stellen wij zonder bijkomende kosten als service graag voor u samen. Een concreet voorbeeld met wat wij bedoelen met dat METTEN prijzen werkelijk complete prijzen zijn. Compleet betekent ook voor de in onze documentatie vermelde adviesverkoopprijs. Het product wordt door geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden en uitgaande van een goede bereikbaarheid met een grotere vrachtauto) op het aangeven afleveradres gelost. METTEN prijzen per m² en inclusief 21% BTW tenzij anders is vermeld.

Onze belofte

METTEN-producten worden volgens kwaliteitseisen geproduceerd die veel verder gaan dan de algemene standaards. Mochten er onverhoopt toch klachten ontstaan, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om het probleem te beoordelen en deze zo nodig op te lossen.

Complete oplossingen

Ons exclusieve assortiment van optimaal op elkaar afgestemde elementen voor trappen, muren, stenen en tegels maakt het eenvoudig om uw tuin op een zeer persoonlijke wijze consequent in kwaliteit en verschijningsvorm in te richten.

Productie op maat

Wij raken altijd gefascineerd en worden uitgedaagd door ideeën voor bijzondere maar ook aangepaste ontwerpen. METTEN ConceptDesign biedt u producten op maat die precies aan uw wensen voldoen. Van precies op maat geproduceerde producten, bordes- en traptredenelementen tot en met de vervaardiging van unieke kunstzinnige sculpturen.