Hildegard Metten und Dr. Michael Metten im Pavillon des METTEN Ideen-Gartens.

Filosofie

Traditie met actuele inhoud.

METTEN-producten zijn "Made in Germany" en ons bedrijf bestaat uit een team van medewerkers afkomstig uit dertien landen. Vier basiswaarden bepalen ons gemeenschappelijk optreden: openheid, eerlijkheid, betrouw­baarheid en redelijkheid. Respect voor het unieke karakter en de persoonlijkheid van al onze medewerkers maakt ons al meer dan 70 jaar lang sterk als familiebedrijf.

Wij zijn ervan overtuigd dat in een creatieve en warme omgeving bijzondere prestaties ontstaan - en daarmee producten die onze wereld fraaier en leefbaarder maken.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij voortdurend vakmensen opgeleid. Een veelbelovende toekomst begint vandaag.

Over de regionale grenzen van het bedrijf heen ondersteunen wij de oprichting van een opleidingscentrum in Mollahat, Bangladesh, waar jonge mensen een professionele carrière tegemoet kunnen gaan.

Daarnaast ondersteunen wij ook het Waldpiraten-Camp van de Duitse kinderkankerstichting. Dit kamp is speciaal afgestemd op de behoeften van kinderen met kanker en helpt de jonge deelnemers om van deze ernstige ziekte te herstellen en weer nieuwe wegen in te slaan.

Vordaat we verdergaan - Metten jubileert het 75 jarig bestaan. Josef Metten verteld over de start van het bedrijf in een moeilijke tijd.