Hildegard Metten and Dr. Michael Metten at METTEN show garden.
Hildegard Metten and Dr. Michael Metten at METTEN show garden.

Filosofie

Traditie met actuele inhoud.

METTEN-producten zijn "Made in Germany" en ons bedrijf bestaat uit een team van medewerkers afkomstig uit dertien landen. Vier basiswaarden bepalen ons gemeenschappelijk optreden: openheid, eerlijkheid, betrouw­baarheid en redelijkheid. Respect voor het unieke karakter en de persoonlijkheid van al onze medewerkers maakt ons al meer dan 80 jaar lang sterk als familiebedrijf.

Wij zijn ervan overtuigd dat in een creatieve en warme omgeving bijzondere prestaties ontstaan - en daarmee producten die onze wereld fraaier en leefbaarder maken.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij voortdurend vakmensen opgeleid. Een veelbelovende toekomst begint vandaag.

Over de regionale grenzen van het bedrijf heen ondersteunen wij de oprichting van een opleidingscentrum in Mollahat, Bangladesh, waar jonge mensen een professionele carrière tegemoet kunnen gaan.

Daarnaast ondersteunen wij ook het Waldpiraten-Camp van de Duitse kinderkankerstichting. Dit kamp is speciaal afgestemd op de behoeften van kinderen met kanker en helpt de jonge deelnemers om van deze ernstige ziekte te herstellen en weer nieuwe wegen in te slaan.

Filosofie
Passie

Vordaat we verdergaan

metten history video nl

VORDAAT WE VERDERGAAN

Metten jubileert het 75 jarig bestaan. Josef Metten verteld over de start van het bedrijf in een moeilijke tijd.

Passie

Duurzame veelvoud.

De mogelijkheden om met betonsteen vorm te geven zijn grenzeloos. De ontelbare vormen, kleuren en structuren maken dit materiaal tot een van de meest veelzijdige grondstoffen.

Daarnaast is beton duurzaam, veilig, milieuvriendelijk en kan het van bijzondere eigenschappen worden voorzien. Voor de vormgeving van onze menselijke biotoop is deze veelzijdigheid een waar geschenk: de reikwijdte van je eigen fantasie is de enige begrenzing.

METTEN Stein+Design produceert hoogwaardige, innovatieve stenen die gemaakt zijn van beton. Bouwmaterialen voor pleinen, boulevards, gebouwen, parken en tuinen - voor plaatsen die ons inspireren en fascineren. Een uitdagende opgave.

Performance ‚RUN‘ - Making of

RUN making of startbild

Performance ‚RUN‘ - Making of